Projekt ASSO je imel od 14. do 16. novembra 2014 svoj razstavni prostor na sejmu Družina/Zdravo življenje v Celovcu. Predstavljali smo vse aktivnosti, vezane na projekt Avstrijsko – slovenske socialne mreže, predvsem pa smo promovirali na novo odprti Dnevni center aktivnosti in informacijsko pisarno za starejše v Globasnici.

Našo predstavitev ocenjujemo kot uspešno, saj se je pri nas ustavilo mnogo obiskovalcev in se zanimalo za naše delo. Predstavili smo jim dosedanje aktivnosti in načrte za v prihodnje, delili smo letake s programom delavnic in jih vabili, da nas obiščejo v Globasnici.

Kot zanimivost lahko še povemo, da je član projektne skupine ASSO iz Zavoda za medgeneracijsko povezovanje Zlata leta, Roman Čretnik, na sejmu izkoristil priložnost in daroval kri.

Sejem v Celovcu je res velik, na njem se predstavlja več kot 500 razstavljavcev in odvije se več kot 250 različnih dogodkov. Vabimo vas, da si ogledate spodnjo fotogalerijo in začutite utrip sejma.